Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سردار غیاثی راد معاون فرهنگی کانون رزمندگان غرب و شمالغرب کشور ستاد کل نیروهای مسلح در آئین گرامیداشت سالگرد شهادت سرلشگر خلبان شهید عباس بابایی و سرلشکر خلبان حسین لشکری گفت: بی نام حسین ابن علی، دفاع مقدس معنا نداشت و نام هر گردان از نیرو‌های مسلح حاضر در دفاع مقدس به نام سیدالشهدا، حضرت ابوالفضل عباس و شهدای دشت کربلا مزین بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دوران دفاع مقدس و پس از آن به زیر کشیدن دولت منحوس داعش توسط سردار سلیمانی، پایان مبارزات حق و باطل نیست و پایان این جریان ها، تنها برقراری حکومت اسلامی و حسینی و عاشورایی مهدی موعود است و حکومت امام زمان سبب برقراری امنیت جهانی خواهد بود.

به گفته معاون فرهنگی کانون رزمندگان غرب و شمالغرب کشور ستاد کل نیرو‌های مسلح؛ شهید بابایی در دوران معاونت عملیات نیروی هوایی ارتش بزرگترین عملیات‌های دوران دفاع مقدس را مدیریت کرد و شاگردش رکوردار هدف قرار دادن بیشترین میراژ‌های ارتش بعث است.

سردار غیاثی راد، ادامه داد: رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در جمع خلبانان نیروی هوایی ارتش گفتند در کنار قرآن، مفاتیح و صحیفه سجادیه باید کتاب زندگی شهید بابایی برای فراگیری سبک زندگی این شهید بزرگوار وجود داشته باشد.

فرمانده لشکر ۱۶ زرهی هم بیان کرد: شهید بابایی تمام زندگی اش را وقف انقلاب اسلامی کرد و حتی از سفر حج به خاطر دفاع از کشور و امنیت خلیج فارس و برای پرداخت دینش به انقلاب اسلامی، انصراف می‌دهد.

امیر شفیعی، گفت: علیرغم اینکه به درخواست حضرت آیت الله خامنه‌ای از امام خمینی برای اعطای درجه سرتیپ تمامی به شهید بابایی، اما کمتر مقام نظامی کشور این شهید بزرگوار را با درجه سرتیپ تمامی مشاهده کرده است.

وی گفت: پیروزی‌های دفاع مقدس با برقراری امنیت هوایی توسط خلبانان تیزپرواز نیروی هوایی تامین شده است و امروز هم شاهد تامین امنیت هوایی کشور توسط خلبانان نیروی هوایی هستیم و قدردانیم.

به گفته فرمانده لشکر ۱۶ زرهی؛ شهید لشکری ۶ هزار و ۴۱۰ روز در اسارت بعثی‌ها بود و روزی که به کشور برگشت، با همان صلابت نظامی گری اش وارد کشور شد.

وی ۱۸ سال بدون اینکه هویتش توسط صلیب سرخ ثبت شود، در سلول‌های خوفناک بعثی‌ها اسیر بوده است. وی در دوران اسارت ۲۶ سال نماز قضا به جای می‌آورد و در این مدت حافظ کل قرآن کریم می‌شود.

مسئول بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان هم در این نشست گفت: شهیدان بابایی و لشکری به قول شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید بودند و بعد شهید شدند. شهید بابایی در طول دوران حیاتش اصلا اشرافی زندگی نکرد.

سرهنگ امیری مقدم افزود: شهید لشکری ۱۹ سال در اسارت بعثی‌ها به سر برد و اگر صبر و استقامت وی نبود، تحمل این دوران برایش بسیار سخت می‌شد. شهید لشکری در دوران اسارت حافظ کل قرآن کریم شد. شهید لشکری اولین اسیر و آخرین آزاده جمهوری اسلامی ایران بودند و نام و یادش را باید گرامی بداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهدای دفاع مقدس لشکر 16 زرهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۲۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجموعه انتظامی در خط مقدم جنگ نرم قرار دارد

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: دفاع مقدس برای مجموعه انتظامی پایان نیافته است و امروز همکاران ما در جنگ نرم با دشمن، آماده جانفشانی هستند و در خط مقدم قرار دارند.

به گزارش مشرق، سردار احمدرضا رادان در جلسه شورای عالی حفظ ارزش‌های انتظامی و دفاع مقدس با تاکید بر ادبیات سازی در این حوزه، افزود: برای این دوران که همکاران ما برای مقابله با جنگ نرم دشمن در میدان هستند و از طرق مختلف مورد هجمه قرار می‌گیرند و طعنه می‌خورند، باید نامی برازنده برگزید؛ (پیشگامان جنگ نرم و دوران دفاع جنگ نرم) و این نام را برای آنان و دیگران تبیین کرد.

فرمانده کل انتظامی خاطر نشان کرد: در این روزها تعدادی از همکاران ما در جنگ نرم دشمن آسیب می‌بینند و طعنه می‌خورند و باید با تعریف یک شاخص از مجروحان و شهدای این جنگ نیز همانند دیگر مجروحان و شهدایی که در دیگر ماموریت‌ها تقدیم می‌کنیم، قدردانی کنیم و این عزیزان نیز نباید از چشم مردم مخفی و جهاد آنان مغفول بماند و عزیزان در این راه باید به اقدامات خود افتخار کنند.

سردار رادان با تاکید بر لزوم بازدید دانش آموزان و دانشجویان از مناطق مختلف عملیاتی و یادمان شهدایی که در استان‌های مختلف وجود دارد، اظهار داشت: باید سهم بخش‌های مختلف مجموعه انتظامی در این میان مشخص شود و از ظرفیت‌های مختلف برای تسهیل و برنامه‌ریزی برای هرچه مناسب‌تر این برنامه‌ها اقدام شود.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور با تاکید بر تهیه یک نرم افزار خاص برای معرفی یادمان‌های شهدا در استان‌های مختلف برای مردم اظهار داشت: باغ موزه دفاع مقدس ظرفیت‌های بسیار بالایی برای معرفی دوران دفاع مقدس به نسل جوان دارد که تاکید می‌کنم باید در سال ۱۴۰۳ تعداد زیادی از همکاران در این موزه برای بازدید و آشنایی با دوران دفاع مقدس و آشنایی با نقش انتظامی اعزام شوند.

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: باید در کلانتری‌های ما شهدای محله آن بخش به عنوان نماد و یادمان تعریف شود و خلاصه‌ای از زندگینامه آنان در کلانتری‌ها در معرض دید همگان باشد و مراجعان از خصوصیات اخلاقی و خانوادگی آنها آشنا شوند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • آیین تشییع و خاکسپاری شهید گمنام دوران دفاع مقدس در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • یادواره شهدای روستای عیش آباد رفسنجان
  • مجموعه انتظامی در خط مقدم جنگ نرم قرار دارد
  • تشییع و خاکسپاری جانباز سرافراز سردار ایافت در مشهد
  • مراسم تشییع جانباز سرافراز سردار ایافت در مشهد برگزار شد
  • ویژگی‌های منحصربه‌فرد مردم اصفهان در دفاع مقدس استثناء است
  • شهیدان در حقیقت شناسنامه واقعی ملت ایران هستند/ هر کس در جبهه می‌جنگید عباس انقلاب بود
  • پیکرهای شهدای گمنام در سراسر کشور تشییع شدند+ عکس و فیلم
  • حضور استاندار ایلام در منزل شهید تازه‌تفحص‌شده دوران دفاع مقدس
  • تشییع پیکر شهید دوران دفاع مقدس در بوشهر+ تصاویر