Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@11:29:07 GMT

شهید عباس بابایی فرمانده همیشه در میدان بود

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۳۵۷۳

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین گفت:شهید بابایی نه تنها برای پیشرفت و موفقیت بر عملیات‌های جنگی نظارت داشت بلکه شخصا در این عملیات‌ها پیشگام بود و با حضور فعال خود دشمنان را به ستوه می‌آورد.

به گزارش ایسنا، غلامرضا حقایق‌پور با اشاره به سالروز شهادت سرلشکر خلبان شهید عباس بابایی، توضیح داد: این شهید بزرگوار از شهدای شاخص استان قزوین است که سیره و منش او در همه ابعاد مختلف فردی، اجتماعی، سیاسی، نظامی و دینی زبانزد عام و خاص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین افزود: ویژگی‌های اخلاقی شهید بابایی برای قشرهای مختلف مردم و مسئولان سرمشق است و آنها می‌توانند با مطالعه کتاب‌هایی که در مورد این شهید بزرگوار نوشته شده بیشتر با سبک زندگی این شهید بزرگوار آشنا شوند.


حقایق‌پور خدمت کردن خالصانه به مردم را از مهمترین ویژگی‌های شهید بابایی عنوان کرد و افزود: این شهید بزرگوار همواره در حل مشکلات نیازمندان، دوستان و نزدیکانش پیشگام بوده و همین روحیه ایثار و گذشت ایشان موجب شد که دیگران گرد او جمع شوند و دوستش داشته باشند.

وی گفت: شهید بابایی علاوه بر امور فردی و اجتماعی در مسایل نظامی و جنگی نیز خبره بود و در حراست از نظام مقدس جمهوری اسلامی و تمامیت ارضی ایران با تمام وجود خود را وقف کرد. شجاعت، تواضع، فروتنی، ساده‌زیستی، مقاومت، تدبیر، ایثار و گذشت از دیگر ویژگی‌های این شهید  است. او پرنده تیزپروازی بود که همواره نقش اثرگذاری در عملیات‌های مختلف نیروی هوایی داشته است.

حقایق پور افزود: شهید بابایی نه تنها برای پیشرفت و موفقیت بر عملیات‌های جنگی نظارت داشت بلکه شخصا در این عملیات‌ها پیشگام بود و با حضور فعال خود دشمنان را به ستوه می‌آورد.  شهید بابایی تا لحظه شهادت همیشه در مسیر ترقی و اعتلای انقلاب اسلامی تلاش کرد و خداوند نیز بالاترین مقام که شهادت است را به ایشان داد تا جبران زحماتش باشد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین ادامه داد: امروز سیره و منش شهید بابایی نه تنها در داخل کشور بلکه خارج کشور نیز آوازه بلندی دارد و از این شهید بزرگوار به عنوان یکی از سرداران بزرگ ایران نام می‌برند و تلاش می‌کنند سیره و منش ایشان را سرلوحه امور خود قرار دهند.

حقایق پور گفت: باید سبک زندگی شهید بابایی که امروز حلال بسیاری از مشکلات ما در جامعه و خانواده است به ملت ایران و حتی مردم دنیا بیشتر معرفی و شناسانده شود؛ برای همین می‌طلبد در تحقق این مهم، تولید آثار فاخر فرهنگی هنری در دستور کار مسئولان و هنرمندان باشد. تاکنون آثار فاخری در زمینه‌های مختلف مانند فیلم شوق پرواز تولید شده ولی به دلیل شخصیت بارز و برجسته شهید بابایی باز هم می‌طلبد آثار ترویجی هنری دیگری تولید شود.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهید بابایی قزوين جنگ تحمیلی دفاع مقدس شهید بزرگوار استان قزوین شهید بابایی حقایق پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۳۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ شوال؛ شهادت امام جعفر صادق (ع)

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، امام صادق (علیه السلام) ۱۷ ربیع الاول سال ۸۳ هجری قمری در مدینه متولد شد. پدر گرامی آن حضرت، امام محمد باقر (علیه السلام) و مادر ارجمندش ام فروه، دختر قاسم بن محمد بن ابی بکر میباشد. نام شریفش جعفر و لقب معروفش صادق و کنیه اش ابوعبدالله میباشد.
ایشان به مدت ۳۴ سال (۱۱۴ تا ۱۴۸ق) امامت شیعیان را بر عهده داشتند.
شهادت آن حضرت در ۲۵ شوال سال ۱۴۸ هجری قمری، در ۶۵ سالگی، به دستور منصور دوانیقی، خلیفه ستمگر عباسی، به وسیله سمی که به آن بزرگوار خوراندند، در شهر مدینه اتفاق افتاد.
مرقد مطهر ایشان در قبرستان بقیع واقع در مدینه منوره در کنار قبر پدر، پدربزرگ و عمویش امام حسن مجتبی (علیه السلام) قرار دارد.
سیره علمی امام صادق (ع) باعث شد تا مبانی اصیل اسلام به شکلی عقلانی و منطقی در جامعه گسترش پیدا کند و تأکیداتی که ایشان بر حفظ سنت پیامبر گرامی اسلام (ص) داشتند، باعث رشد و گسترش مبانی اصیل اسلام ناب شد.
امام جعفر صادق (علیه السلام) با تربیت شاگردانی دانشمند، ذخیره علمی بزرگی برای امت برجای گذاشت.
بعضی از شاگردان نامی آن بزرگوار عبارتند از: هشام بن حکم و مؤمن طاق و محمد بن مسلم و زرارة بن اعین و ... که هر یک چهره‌های درخشانی از تربیت شدگان مکتب آن حضرتند.

دیگر خبرها

  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • برپایی یادواره شهید شاخص شهرستان کوار
  • آغاز ساخت المان مزار شهید مدافع وطن احسان بابایی
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود
  • تشییع پیکر مطهر شهید «حاج محمد رنجنوش»
  • تشییع پیکر شهید مطهر حاج محمد رنجنوش
  • برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم و ۱۸۵ شهید عباس‌آباد در سلمانشهر
  • ۲۵ شوال؛ شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • پایان ۳۸ سال فراغ و دوری خانواده شهید عباس رمضانی + تصاویر و جزئیات
  • برگزاری مراسم تشییع پیکر شهید جهانگیر بیات در ماهدشت