Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر سرتیپ دوم خلبان و همرزم شهید بابایی گفت: تمام کارهای ایشان محسن بود و هیچ کار ناشایستی در ایشان وجود نداشت و حتی با سربازان دشمن هم به نوعی بشر دوستانه رفتار می‌کردند و در طلب کمک به دیگران بودند. ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۵ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، امیر سرتیپ دوم پرویز مرادی خلبان و همرزم شهید بابایی پیش از ظهر امروز در مراسم بزرگداشت و سالگرد سرلشکر خلبان عباس بابایی اظهار داشت: شهید بابایی بعد از قبولی در دانشکده پزشکی به دلیل علاقه به خلبانی، این حرفه را بر پزشکی ترجیح دادند و در همان حوزه مشغول به فعالیت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه خرید هواپیماهای اف14 برای کشور سبب آشنایی اولیه بنده با شهید بابایی شد، افزود: بعد از خرید هواپیماهای سوپر مدرن تعدادی از خلبانان اف4 و اف5 به یک دوره نظامی منتقل شدند که بنده از شیراز برای شرکت در این دوره‌ها عازم شدم و در آن جا بود که نخستین آشنایی‌ من با شهید بابایی شکل گرفت.

این همرزم شهید بابایی بیان کرد: بنده با شهید بابایی تا قبل از انقلاب یک بار پرواز کرده بودم اما آشنایی زیادی با ایشان نداشتم ولی بعد از انقلاب، ایشان در انجمن اسلامی پایگاه مشغول فعالیت‌هایی نظیر بررسی پرونده‌های خلبانان بودند که پرونده بنده هم زیر نظر ایشان برای بررسی قرار گرفت و در طی این مدت باهم دوست شدیم.

انتشار یک پوستر جدید در سالروز شهادت شهید باباییدختر شهید بابایی: آقازادگی برازنده من نیستیادواره شهید بابایی در قزوین برگزار می‌شود

وی با اشاره به شخصیت والای شهید بابایی گفت: شخصیت متین و باوقار شهید بابایی همه را محو ایشان کرده بود.

مرادی افزود: ایشان بعداز رسیدن به درجه سرهنگ دومی فرمانده پایگاه شدند و بعد از گذشت چند روز در طلب بودند که بنده را نیز که به عنوان فرمانده جنگ الکترونیک و جنگ هوایی انتخاب شده بودم به جانشینی خود درآورند که بعد از مخالفت‌‎هایی که شد ایشان از جانشین داشتن سرباز زدند و بنده را به عنوان معاونت پشتیبانی منصوب کردند و به من گفتند شما جانشین من هستید.

وی افزود: تمام کارهای ایشان محسن بود و هیچ کار ناشایستی در ایشان وجود نداشت و حتی با سربازان دشمن هم به نوعی بشر دوستانه رفتار می‌کردند و در طلب کمک به دیگران بودند.

انتهای پیام/ش

R41346/P/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۹۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت زندگی تنها شهید فرانسوی دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب

«موسیو کمال» داستانی است از زندگی جوانی فرانسوی به نام ژروم است. او بعد از مسلمان شدن در جنگ تحمیلی ایران شرکت می‌کند.

به گزارش مشرق، بهزاد دانشگر با کتاب «موسیو کمال» به نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ تهران می‌آید. این کتاب داستانی است از زندگی جوانی فرانسوی به نام ژروم. او بعد از مسلمان شدن برای تقویت باورهای دینی خود به ایران سفر می‌کند، در قم درس طلبگی می‌خواند و در آخرین روزهای جنگ تحمیلی به آرزوی دیرینش می‌رسد و می‌شود تنها شهید اروپایی دفاع مقدس.

در بخشی از این کتاب می‌خوانید:

«گفت: مادرت برات بمیره! پس تو چرا هیچ زنی دنبال تابوتت نیست قربونت برم؟!» یکدفعه انگار همه ساکت شدند. نفس نمی‌کشیدیم انگار. به خودمان آمدیم. همه‌مان مرد بودیم. یک تعدادی سیاه آفریقایی. یک تعدادی با جثه‌های ریز مالزیایی. چندتایی سرخ و سفیدِ ترک. بقیه هم ایرانی؛ اما همه مَرد. بعد یکی از بین جمعیت در آمد گفت: مادرش مرده خانوم. اگه نمرده بود هم، نمی‌تونست بیاد بالا سر بچه‌ش. همه کس‌وکارش فرانسه‌ن. زن زیر لب ذکری گفت و بعد گفت: پس برید اون‌طرف تا من بیام به‌جای مادرش براش گریه کنم.»

«ژروم ایمانوئل» معروف به «کمال کورسل» ۹ آوریل ۱۹۶۴ در پاریس از مادری فرانسوی و پدری تونسی چشم به جهان گشود. پدرش با نام محمد از مهاجرین تونسی بود که برای کار به فرانسه آمده و در همانجا ماندگار شده بود. ژروم به تبعیت از مادرش آیین مسیحیت را برگزیده بود. وی در دوران نوجوانی سفری به تونس داشت و در آنجا با اسلام آشنا شد و در سن ۱۷ سالگی به دین مبین اسلام و مذهب اهل تسنن گرایش یافت.

شهید کورسل، مسیر طولانی از پاریس تا مرصاد، از مسیحیت تا تشیّع، از زندگی در قلب اروپا تا شهادت در جنگ میان ایران اسلامی و همه دنیای کفر را در هفت سال طی کرد و نامش به عنوان تنها شهید اروپایی دفاع مقدس ثبت شد.. مزار مطهر این شهید والامقام در گلزار شهدای علی‌بن‌جعفر (ع) قم، قطعه ۱۸ ردیف دوم قرار دارد.

دیگر خبرها

  • شهید عبدالرضا موسوی؛ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر/ شهیدی که محل دفنش را مشخص کرده بود
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • انتشارات بین‌الملل با ۶۰ عنوان کتاب جدید در نمایشگاه کتاب
  • «اُمّ علاء»؛ مادر شهیدی که هفت عزیزش را تقدیم اسلام کرد
  • برپایی یادواره شهید شاخص شهرستان کوار
  • روایت زندگی تنها شهید فرانسوی دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • آغاز ساخت المان مزار شهید مدافع وطن احسان بابایی
  • برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم و ۱۸۵ شهید عباس‌آباد در سلمانشهر
  • دیدار با خانواده شهیدی که به دست اسرائیل به شهادت رسید/ عکس
  • پایان ۳۸ سال فراغ و دوری خانواده شهید عباس رمضانی + تصاویر و جزئیات